Αρχική Σελίδα

BeijingQiyueTianchen Technology Co., Ltd Γύρος εργοστασίων

Είμαι Online Chat Now
 • Γραμμή Παραγωγής

  Η Co. τεχνολογίας του Πεκίνου Qiyue Tianchen, ΕΠΕ, είναι μια ανεξάρτητη επιχείρηση τρίτων ειδικευμένη στην έρευνα και χαρτογραφώντας υπηρεσία μεταπωλήσεων εξοπλισμού, στηριζόμαστε στην επιστημονική διαχείριση και το τέλειο σύστημα, που εμμένουν στην έννοια του πελάτη πρώτα, για την πλειοψηφία των χρηστών με υψηλό - ποιότητα και χαμηλή τιμή, πλήρεις υπηρεσίες συντήρησης και εξαρτημάτων, υπηρεσίες στην κατασκευή εφαρμοσμένης μηχανικής και την αιτία της έρευνας και της χαρτογράφησης, έδαφος και πόροι, έρευνα και χαρτογράφηση, γεωφυσική έρευνα, ηλεκτρική δύναμη, συντήρηση νερού, γεωλογία, μεταλλεύματα, σεισμοί, γεωργία και άλλα βιομηχανίες, μεταφορά, κολλέγια και πανεπιστήμια, γεωργία, και ούτω καθεξής.

  BeijingQiyueTianchen Technology Co., Ltd

 • OEM / ODM

  Μερικά από τα εξαρτήματα έρευνάς μας κατασκευάζονται από μας. Και μερικά από τα εξαρτήματα έρευνάς μας αγοράζονται από Trimble、 Leica、 Topcon distributer.
  Οι μπαταρίες μας κατασκευάζονται με τα ιαπωνικά κύτταρα κορυφαίας ποιότητας χρησιμοποιώντας την πιό ενημερωμένη τεχνολογία για να εξασφαλίσουν μια μακράς διαρκείας δαπάνη χωρίς την επίδραση μνήμης. Όλες οι μπαταρίες που κάναμε είναι εργασία και φορτίζουν όπως την αρχική μπαταρία.

  BeijingQiyueTianchen Technology Co., Ltd

 • Ε & Α

  Οι επιχειρήσεις εμμένουν στην επιχειρησιακή έννοια «επιζούν από την ποιότητα και αναπτύσσονται από την καινοτομία», οργάνωση που οι εσωτερικές ομάδες τεχνολογίας, αναπτύσσουν και παράγουν μια σειρά προϊόντων, και εργάζονται επιμελώς με το θάρρος και τη φρόνησή μας για την ανάπτυξη της έρευνας της επιχείρησης.
  Τολμηρό πνεύμα: να είστε γενναίος και προσπαθήστε να δημιουργήσετε τη πρώτη θέση
  Επιχειρηματικός στόχος: δημιουργήστε την επιχείρηση πρώτης θέσης, κορυφαία ποιότητα των προϊόντων
  Η αξία της επιχείρησης: παρέχετε το ιδανικό προϊόν για τον πελάτη, τελειοποιήστε τη διακριτική υπηρεσία
  Επιχειρησιακή φιλοσοφία: ποιοτική εγγύηση και τεχνική καινοτομία

  BeijingQiyueTianchen Technology Co., Ltd

Στοιχεία επικοινωνίας
BeijingQiyueTianchen Technology Co., Ltd

Τηλ.:: 86--13521855262

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)